Historie

 

I 1992 blev Aqua Unique I/S, som det første selskab i Aqua Unique Gruppen stiftet. Selskabet påbegyndte produktion og salg af det miljøvenlige magnetiske vandbehandlingssystem Solvin.

 

Vandbehandlingssystemet var fire år tidligere blevet præmieret med en guldmedalje på Eureka messen i Bruxelles. Eureka er en verdensmesse for opfindelser, forskning og industrielle nyheder. Udmærkelsen blev tildelt for "en banebrydende opfindelse indenfor miljøvenlig vandbehandling". Til grund for præmietildelingen af guldmedaljen lå mange års forskning og succesfulde afprøvninger på en lang række universiteter og afprøvningsinstitutter.

 

Året efter i 1993 blev det tyske selskab Aqua Unique Wassertechnik GmbH stiftet for at varetage salget på det tyske marked. Samtidig intensiveredes forskning og udvikling af miljøvenlige vandbehandlingsløsninger, som alternativer til kemisk vandbehandling.

 

I 1995 stiftedes Aqua Unique Norge A/S. På det norske marked er selskabet blandt de førende leverandører af vandbehandlingsløsninger samt vand- og varmemålere. Vores målsætning er fortsat at videreudvikle og optimere de spidskompetencer vi gennem årene har opbygget på området indenfor miljøvenlig vandbehandling til forbedring af sundhed, miljø og økonomi.Overholmvej 8 B - DK-8722 Hedensted - Tlf.: (+45) 75 89 99 99 - Fax: (+45) 75 89 99 90

Copyright © - 2005 Aqua Unique - All rights reserved