Magnetisk vandbehandling

Aqua Unique begyndte med at producere og sælge magnetisk vandbehandling under navnet Solvin. I dag har vi et bredt produktsortiment indenfor magnetisk vandbehandling. Udover standard programmet - produceres en række specielle modeller til kunder med ekstraordinære behov til såvel funktion som behandlingsområde.

 

Frem til i dag er der solgt over 1.000.000 Solvin vandbehandlerne på verdensplan. Vandbehandlerne er bl.a. installeret i villaer, boligkomplekser, hoteller, industrier, vandværker og krydstogtsskibe.

 

Vi har kontinuerligt arbejdet med videreudvikling og optimering af vores magnetiske vandbehandlingssystemer. Derfor er vi stolte over i dag at kunne præsentere en helt ny generation af Aqua Unique® vandbehandlere, hvor vi har integreret en ny iltbehandlingsteknologi, som passiviserer kuldioxiden i vandet, samtidig med at vandets oprindelige egenskaber genoprettes og stabiliseres. Behandlingen sikrer, at vandet efterfølgende forbliver i naturlig ligevægt. Herved fremmes opbygningen af et beskyttende oxidlag, som forebygger metalafgivelse og korrosion. Da kalkbelægninger ydermere forhindres, elimineres også muligheden for bakterievækst.

Aqua Unique Produktserie
Aqua Unique produktserie
 

Download Solvin Brochure

Download bruchure her

Information om:   Villamodel

 

Information om:   Industrimodel

 

Information om:   Installationsskitser

 Overholmvej 8 B - DK-8722 Hedensted - Tlf.: (+45) 75 89 99 99 - Fax: (+45) 75 89 99 90

Copyright © - 2005 Aqua Unique - All rights reserved