Garantier for Aqua Unique Magnetisk vandbehandling

 

Garantibetingelser

Der ydes 5 års garanti på den magnetiske funktion.

Indenfor de første 12 måneders drift ydes fuld tilbagekøbsgaranti, såfremt tilfredsstillende funktion ikke er opnået.

Kvalitetsprøvning

Samtlige magnetsystemer testes for korrekt polarisering og energitæthed (magnetisme). Vandbehandlerne trykprøves: ½" til 2" ved 16 bar og 2½" til 14" ved 21 bar, medmindre andet er foreskrevet.

Miljøvenlig teknik

Aqua Unique magnetisk vandbehandling er en 100 % miljøvenlig metode, som fungerer fuldstændig uden brug af miljø- og helbredsskadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Vandets sammensætning ændres ikke, hvilket betyder at smag, lugt og farve forbliver uændret. Behandlerne er konstrueret uden reduceret gennemløbsareal for at undgå tryktab og turbulens, som frigiver aggressiv CO2, der øger risikoen for korrosionsskader.

Produktion

Aqua Unique Production ApS

Overholmvej 8 b

8722 Hedensted

Tlf. +45 75 89 99 99 – Fax +45 75 89 99 90

 

Til fremstilling af vores produkter anvender vi udelukkende, den på markedet til enhver tid bedste materialekvalitet. For at opnå de bedste vandbehand- lingsresultater kræves præcision i mindste detalje, såvel inden for materiale valg som opbygning af behandlere og magnetsystemer. Derfor står vi selv for indkøb af råvarer efter vores krav og specifikationer. Råvarerne bliver forarbejdet hos ISO certificerede underleverandører, der løbende er underlagt kvalitetskontrol.

Produktudførelse

Muffemodeller (½" - 2")

Standard modellerne er udført med rustfri muffer, monteret på et rør af syrefast austinitisk ferritisk specialstål. Udvendig er monteret en isoleringskappe af rødt PVC rør.

Magnetsystemet er totalforseglet i afzinkningsbestandig messing. Magnetfeltet er 100 % afskærmet af det austinitisk ferritiske stålrør, og påvirker derfor ikke andre instrumenter eller apparater med magnetoverført tælleværk.

Behandlerne leveres i miljøvenlig emballage vedlagt montering-, drift og vedligeholdelsesvejledning samt brugsanvisning.

 

Flangemodeller: (2½" - 14")

Standard modellerne er udført i galvaniseret stål med flangetilslutning. DN 65-100 med flanger efter DIN 2576B. DN 125-350 med flanger efter DIN 2633. Magnetsystemet er totalforseglet i afzinkningsbestandig messing.

Behandlerne leveres i miljøvenlig emballage vedlagt montering-, drift og vedligeholdelsesvejledning samt brugsanvisning.

Magnet kvalitet

Der anvendes udelukkende specielle højenergi magneter, med en energitæthed på 270 kj/m³, og en remanens på 11.700 gaus. Maximalt energitab anslås til max. at være 0,02 % pr. 10 år. Magnettypen tåler temperatur- udsving fra ÷ 40°C til + 120°C.


Overholmvej 8 B - DK-8722 Hedensted - Tlf.: (+45) 75 89 99 99 - Fax: (+45) 75 89 99 90

Copyright © - 2005 Aqua Unique - All rights reserved